Auteursmanagement / (eind)redactie


Auteurs zijn het kapitaal van de uitgeverij. Daar moet je zuinig op zijn. Fundamentaal heeft veel ervaring met het vinden en het begeleiden van auteurs. Indien gewenst zorgen we voor een duidelijke en begrijpelijke auteursinstructie en begeleiden we de auteurs bij hun schrijftaak: professioneel en persoonlijk.

Eindredactie
Passen de teksten en de beelden / assets nog in het oorspronkelijke concept? Levert het auteursteam volgens afspraak? Dat is een taak voor de uitgever en de eindredacteur. Een eindredacteur heeft u meestal niet in huis. Die rol vervullen wij graag. En kunnen we het niet zelf, dan zoeken we iemand voor u.

Redactie
Natuurlijk schrijven we en redigeren we ook zelf. En ook voor beeldredactie kunt u bij ons terecht. Want beeld speelt een grote rol in het overbrengen van de boodschap, of dat nu zakelijk of educatief, op papier of digitaal is.

Gedegen redacteuren passen de Nederlandse taal correct, consequent, consistent en creatief toe. Daarnaast hebben we oog voor (didactische) samenhang in structuur, stijl en inhoud. Doordat we op educatief gebied veel kennis in huis hebben, combineren we redactionele vaardigheden met didactische kwaliteit.
Maar ook als het gaat om een folder, een vak- of wetenschappelijke tekst, een flaptekst, een interview of een jubileumboek, we garanderen een sprankelende tekst met de juiste illustraties of assets.

We bewaken in deze fase het productieproces in tijd, planning en kwaliteit.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvend gesprek of direct een offerte? Neem dan contact op met Fundamentaal: 06-54 32 41 76 of info@fundamentaal.nl.

Opdrachtgevers die gebruik hebben gemaakt van deze dienst: