Digitale projecten


Fundamentaal is digiwijs. We volgen de digitale ontwikkelingen op de voet en zien de  innovatiekracht van het toegankelijk maken van producten en open standaarden. We kennen mooie voorbeelden van producten die individuele leerwegen afstemmen op interesses, kwaliteiten en resultaten, voorbeelden van materiaal dat verrijkt is met nieuwe media, voorbeelden van serious gaming en lesmateriaal gekoppeld aan de realiteit. Maar we zien ook het spanningsveld bij uitgeverijen door de veranderende bedrijfsmodellen zoals abonnementsvormen en freemium producten.

Fundamentaal kan u bijstaan tijdens verschillende stappen in het uitgeefproces:

Concepting
We kunnen uw organisatie helpen om het ICT-bewustzijn te vergroten. We denken met u mee door bovenstaande trends aan de hand van concrete voorbeelden te vertalen naar mogelijkheden binnen uw organisatie.

Content
U kunt gebruik maken van onze ICT-redacteuren. Zij kunnen content maken, actualiseren en verrijken met nieuwe media.

Realisatie
U kunt Fundamentaal benutten om uw ideeën uit te laten werken. We beschikken over competenties op het vlak van software engineering. We kunnen bijvoorbeeld brainstorms over functionaliteiten organiseren, deze uitwerken naar user stories en vertalen naar conceptuele prototypes met mockups en wireframes.

Daarnaast kunnen we u assisteren op het vlak van projectmanagement. We weten hoe we digitale projecten flexibel en beheersbaar aan kunnen sturen.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvend gesprek of direct een offerte? Neem dan contact op met Fundamentaal: 0345 – 638 638 of info@fundamentaal.nl.

Opdrachtgevers die gebruik hebben gemaakt van deze dienst: